miercuri

Afectiunea nu-i suficienta!




La inceput ne dorim pe cineva care sa ne stranga in brate si sa ne rasfete, apoi avem nevoie de stabilitate si siguranta pe care daca nu ne-o putem oferi singure  nu ne-o poate oferi nimeni, insa paradoxal o cerem!
De-a lungul timpului fiecare componenta a iubirii se transforma... Pe masura ce petrecem tot mai mult timp impreuna comunicarea sentimentelor, a dorintelor si cunoasterea devin cerinte primordiale. Daca nu tinem cont de toate acestea totul se destrama...
Nu exista printi care salveaza printese... Nu exista printi curajosi! Nu exista nici Fat-Frumos... Exista doar povesti cu "broscute raioase" care nu se mai transforma in printi. Astazi printesele trebuie sa se salveze singure! Astazi printesele sunt cele care trebuie sa lupte! Astazi printesele trebuie sa salveze "printii"... sa-i trezeasca din somn... sa-i transforme! Si este extrem de greu!

Un comentariu:

  1. Asa e...si stii care e cea mai mare problema ca vor sa fie tratati ca niste printi salvatori, curajosi,etc. Simona vreau sa fac o mica corectura sunt broaste raioase nu broscute raioase.

    RăspundețiȘtergere

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...