luni

Relatii paguboase





Orice relatie este pe roze la inceput iar partenerii incearca, pe cat posibil, sa se poarte cat mai bine. Cu cat trece timpul fiecare uita sa fie cea mai buna versiune posibila a sa.

Se intampla sa ne complacem in relatii care nu ne sunt benefice, in relatii paguboase in care nimeni nu este fericit. Ne este teama sa punem capat, sa taiem raul de la radacina pentru ca suntem capabili de sacrificii pentru "binele relatiei".
Pentru o relatie este nevoie de doi. O relatie fericita nu va fi cea in care un partener incearca sa il schimbe pe celalalt, nici cea in care unul dintre parteneri incearca sa ii faca pe plac celuilalt indiferent de propriile dorinte. Relatia fericita este cea in care poti fi tu si ii poti permite si celuilalt sa fie autentic.
Fericirea fiecarui cuplu este diferita si este influentata de scopul si perseverenta cu care se implica cei doi, iar perseverenta este o exprimare de caracter. Gandurile negative, frica generata de experiente trecute dureroase sau de rani ascunse perturba intotdeauna schimbul liber al sentimentelor.
Daca am incercat tot ce se putea si relatia nu merge chiar daca ne e frica de singuratate si de noi inceputuri, trebuie sa reusim cumva sa ne desprindem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...