sâmbătă

O voce, un om, un spectacol!






"Doamnelor si domnilor bine v-am gasit! Avem acum placerea sa va prezentam albumul "37". Interpreteaza pentru antrenul dumneavoastra o voce, un om, un spectacol, Horiaaaaa Brenciuuuu! " Asa suna "Intro"-ul de pe albumul "37" semnat Horia Brenciu!

Horia Brenciu ( nascut la 27 august 1972, Brasov) a absolvit Colegiul National "Andrei Saguna", Academia de Teatru si Film din Bucuresti si Scoala Populara de Arta din Brasov.
Din anul 1993 incepe o colaborare cu postul public de televiziune, TVR. In anul 2000 se muta la Antena 1, unde prezinta emisiuni pana in 2003. Urmeaza o perioada de un an de emisiuni difuzate de catre postul de televiziune National TV.
A jucat in serialul "Om sarac, om bogat", difuzat de ProTV. Anterior, jucase in pelicula "Concurs de seductie" (1994), alaturi de Marina Scupra, in regia Adelinei Suvagau.
Emisiuni prezentate:
- Robingo
- Tip Top Minitop
- Kiki RikiMiki
- Ora 6 fix
- Sarabanda
- National TV Bingo Liberty
- Neata
- Neata in Epoca de piatra
- Gong Show
- Infruntarea
- Asul din Maneca
Abume:
- 35 (2008)
- 37 (2010)

25 martie 2011, "Fac ce-mi spune inima", primul concert la Sala Palatului. Concert sold-out, biletele epuizandu-se cu o saptamana inainte de eveniment.

Pe Horia l-am cunoscut pe vremea cand el prezenta "Robingo" iar eu scriam pentru revista "Salut". Imi amintesc cu mult drag de acea perioada. Era la fel de plin de energie ca si azi. Canta pe holurile TVR-ului, facea glume, emana energie pozitiva! L-am regasit pe Facebook in urma cu cativa ani. Pot sa spun ca este printre putinii artisti care chiar STIE sa comunice cu cei care il iubesc si-i apreciaza munca. Ma bucur pentru ascensiunea lui si pot sa spun ca sunt o fana HB!
Aseara Sala Palatului a fost arhiplina. A tinut publicul in priza mai bine de trei ore si i-a avut alaturi de el pe senzationalii muzicieni din band-ul lui, dar si pe Smiley, Margineanu si... Oana Sarbu, care se afla printre spectatori. A comunicat cu publicul, a coborat de pe scena, a creat o atmosfera deosebita, ca intre prieteni!
Spectacolul "Fac ce-mi spune inima” s-a dovedit astfel unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, "compus din: 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste!”, asa cum il descria Horia.

Horia isi iubeste publicul, iar publicul il iubeste pe Horia! 



Horia si...eu:)  dupa concertul de la Sala Palatului



    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...