luni

Cat de mult conteaza compania celorlalti?!


Legea universala a rezonantei a fost de mult timp cunoscuta de toate traditiile spirituale autentice ale omenirii. Pentru omul de stiinta ea reprezinta o generalizare fireasca a mai multor aspecte nou descoperite in fizica, de exemplu faptul ca materia este de fapt o forma de energie.
Deoarece orice forma de energie manifesta o tendinta de miscare sau de transformare, rezulta in mod natural faptul ca nimic in Creatie nu este static, ci totul este in miscare sau transformare.
Cand mai multe energii sunt puse impreuna, in functie de natura lor particulara ele se vor combina potentandu-si efectele, se vor anula reciproc ramanand doar cea mai puternica dintre ele, sau pur si simplu nu vor interactiona.
Cel mai simplu mod de trezi in noi o rezonanta noua este de a o asimila de la fiintele care deja o poseda in mod armonios. In acest sens compania celorlalti conteaza foarte mult, fiindca orice persoana care se afla langa noi ne va transmite mai mult sau mai putin din rezonantele ei.
Daca suntem langa persoane armonioase vom resimti si in fiinta noastra armonia lor, iar daca suntem langa persoane tensionate, nervoase sau stresate ni se vor transmite si noua o parte din aceste rezonante, mai ales daca suntem mai receptivi din fire.
Gandurile au asupra noastra un efect puternic chiar daca nu sunt exprimate. Ceea ce gandim are influenta asupra modului in care ne traim viata, ne influenteaza emotiile, atitudinile si comportamentul.

Fiecare gand, vorba, se imprima in subconstient si mai tarziu apare in exterior...

In anul 2000, Dr. Eric Kandel a primit Premiul Nobel pentru Medicina pentru demonstrarea puterii gandurilor. A demonstrat ca, gandurile si amintirile noastre activeaza acel mecanism biofizic, care porneste si opreste genele: gandurile noastre aduc schimbari in corp.
Fiecare gand are un efect asupra corpului, cele catabolice ne inbolnavesc iar cele anabolice ne vindeca.

Trimiteti celorlalti ganduri si energii pozitive! Evitati emiterea de ganduri de vibratie joasa: ura, invidie, razbunare! 

Cuvintele si gandurile sunt cartile noastre de vizita!






Pe aceeasi tema:
esoteric.ro
despresuflet.ro
dezvoltarepersonalasispirituala.ro
drumuricatretine.wordpress.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...