marți, 28 ianuarie 2014

Fotografiile tale vorbesc despre starea ta de spirit


"O imagine valorează cât o mie de cuvinte", spune un citat celebru. Astăzi, este aproape imposibil să ne imaginăm cum ar fi arătat viața noastră atunci când fotografia era  o necunoscută.

Foarte multe lucruri din subconștient ies la iveală prin ochii privitorului de imagini.
Fiecare fotografie pe care o faci conține informații despre tine, despre valorile și conceptele tale de viață
Suntem altfel când nimeni nu ne privește. De aceea, în autoportrete ne surprindem o altă față: știm că nu ne supraveghează și nu ne judecă nimeni, deși fotografiile sunt făcute pentru a fi arătate, nu? 
Fiecare fotografie în parte, îți amintește momente din trecut și îți dezvăluie încărcătura emoțională care a însoțit-o.
Fiecare fotografie îți atrage atenția asupra relațiilor cu persoanele alături de care te-ai fotografiat: cu cine te-ai îmbrățișat, pe cine atingi și de cine fugi prin limbajul corpului.
Dacă cineva aruncă o privire, fie și doar în fugă, peste fotografiile tale află care era starea ta spirit în acel moment, cum relaționezi… Amestecul de emoție, teamă, dragoste, nerăbdare, toate pot fi observate într-o simplă fotografie.
Oricât ai dori ca fotografia ta să exprime doar ceea ce vrei să arăți celorlalți și oricât vrei să te controlezi, privită cu atenție fotografia va spune adevărul … Nu poți stăpâni chiar toate micile detalii…

Răsfoirea unor fotografii crește starea de spirit cu 11%

Atunci când te simți un pic deprimat sau pur și simplu fără chef uită-te la fotografii. Fie că sunt unele din copilărie, fie că sunt unele dintr-o vacanță care te-a impresionat, acestea au puterea de a te înveseli într-o măsură mai mare decât o poate face…. o bucată de ciocolată, de exemplu. J

Fotografia este o poveste pe care o spui fără a scoate un cuvânt.

Îmi place să răsfoiesc albumele foto. JNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu