marți

Despre un altfel de orgoliu





Multe prejudecăți se nasc dintr-o mentalitate învechită… Totuși, astăzi parcă vorbim cu mai multă ușurință despre subiecte pe care nu le dezbăteam decât în gând cu ani în urmă.

Încercăm relații, ne punem speranțe, vrem să iubim și să fim iubite. Nimic nu merge. Atragem bărbați nepotriviți. Ne dorim prea mult sau nu știm cu adevărat ce ne dorim.  După mai multe relații nepotrivite, nereușite sau cum s-or numi ele, încercăm să abordăm problema altfel.

Există relații eșuate în care compatibilitatea fizică este perfectă. Comunicarea nu merge decât pe plan sexual. De ce nu am încerca să gândim puțin mai … masculin și să ne ocupăm și noi de orgoliul nostru… sexual. De ce să nu avem o "rezervă pentru iubiri secrete și vinovate"?
Parcă după atâtea eșecuri ar merge puțină descătușare, nu-i așa?

Erați atât de compatibili din punct de vedere sexual încât adeseori te șoca .
Fiind principala satisfacție pe care o puteai obține atunci, de ce să nu te bucuri de acest lucru și în prezent?
Profită de această compatibilitate!

Dacă vrei să nu suferi și să nu transformi o relație satisfăcătoare, într-una complicată și obositoare, nu te implica sub nicio formă emoțional. Trăiește momentul și atât! Știu, e complicat, dar nu imposibil!

Astăzi femeile se gândesc mai mult la propria persoană, au orgolii și dorințe de care nu se rușinează… Lumea a evoluat!



Un comentariu:

  1. Oare nu e imposibil? Eu una zic ca e foarte greu sa nu te implici emotional si sa mentii o relatie strict la nivel fizic...Poate gresesc

    RăspundețiȘtergere

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...