duminică

Simplifică-ți viața. Alege fericirea!





M-am gândit la acest subiect, "fericirea", pornind de la o temă de meditație care spune:
"Când am sărit în sus de bucurie ultima oară? "


Cu toții avem temeri, griji de care de multe ori ne este foarte greu să ne eliberăm. Este foarte important să realizăm că  întotdeauna există ceva care ne susține și ne face să ne simțim în siguranță. Trebuie doar să fim primitori, siguri pe noi și să ne îndreptăm cu deschidere către întreaga lume, către Dumnezeu, Univers...
Încrederea în sine ne va aduce pace și bucurie și ne va face să realizăm că fericirea depinde strict de gândirea noastră. Gândirea pozitivă ne apropie de fericire pentru că atrage lucruri bune.
Dacă alegem să trăim chinuiți de gânduri negre, temeri și frustrări nu vom ști să ne bucurăm de fericire.
Automotivarea este foarte importantă. Dacă treci prin momente dificile sau ești într-un impas, nu uita să îți oferi  ajutorul de care ai nevoie. Poți începe prin realizarea unei liste cu afirmații pozitive. Îți poți amplasa aceasta lista într-un loc în care să o poți vedea mereu. Te va ajuta să depășești acel moment dificil.

Eu am lipit pe oglinda de la baie post-it-uri pe care le-am vizualizat zilnic. Nu toți oamenii, însă sunt capabili să înțeleagă această abordare... Să nu te simți descurajat! 
Într-o zi cineva care m-a vizitat mi-a spus: "de ce ai lipit toate alea acolo? , de ce citești numai cărți motivaționale? Tu nu ești bolnavă. "

Dacă încerci să-ți oferi de unul singur ajutor nu înseamnă că ești bolnav înseamnă că realizezi că tu însuți te poți ajuta.
Iubește-te! Este important să te iubești.
Ai încredere în tine! Dacă consideri că nu ești o persoană deosebită, realizează o listă cu toate abilitățile, aptitudinile și talentele pe care le ai. Vei observa că știi mai multe lucruri decât îți imaginai. Ești o persoană unică.
Învață să fii fericit!
Să fii fericit nu înseamnă să ignori greutățile vieții, ci să le înfrunți și să realizezi că atunci când te simți bine în pielea ta, când ai încredere în tine și în viață totul devine mai simplu.



Nu uita să zâmbești!
Decide să fii fericit!
Simplifică-ți viața! Înlătură ceea ce te încarcă negativ. Simte-te în siguranță!
Înconjoară-te de vibrații pozitive! 
Iubește-te necondiționat!
Confruntă-ți temerile! Învață să-ți gestionezi respirația. Respirația te va ajuta să-ți găsești confortul și calmul interior.
Alege fericirea!



Afirmații:
Deschid ochii și sunt atent la lucrurile bune pe care mi le oferă viața.
Sunt recunoscător pentru tot ceea ce îmi oferă viața în fiecare zi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...