vineri

Roagă-te, vizualizează-te, iubește-te!




Spiritualitatea este o parte importantă a succesului nostru. Să stabilim o legătură cu Dumnezeu sau cu orice forță divină sau putere a Universului este primordial, dacă vrem să nu ne pierdem legătura cu noi înșine sau dacă vrem să o regăsim.
Dumnezeu nu face lucrurile în locul nostru, El face lucrurile cu noi, nu în locul nostru. Dumnezeu  nu va face ceea ce putem face singuri, și putem multe.
Dacă vrem ca dorințele, intențiile și visurile noastre să se realizeze, trebuie să le stabilim limpede.

Să știi ce vrei îți condiționează spiritul ca să acționezi astfel încât să-l obții.  Dacă știi doar ce nu vrei , spiritul nu are decât date negative pentru a-ți condiționa viața.

Așadar trebuie:
-          să știi ce vrei;
-          să dai importanță la ceea ce ai și nu la ceea ce nu ai;
-          să evaluezi cu sinceritate ce poți face, în loc să te gândești la ce nu poți face.

Asemeni rugăciunii, vizualizarea îți permite să te golești de energie negativă și să-ți faci plinul cu energie pozitivă.
Vizualizarea îți permite să intri în propria inimă pentru a descoperi ce vrei.  La fel cum toată lumea lumea poate să se roage, tot așa toată lumea poate să vizualizeze.  Vizualizarea înseamnă să faci liniște în sine și în jur, pentru a te concentra asupra vieții interioare uitând tot restul.
Este de ajuns să-ți acorzi 15 sau 30 de minute de liniște în fiecare zi pentru a te regăsi.
La fel ca și somnul, vizualizarea și rugăciunea sunt vindecătoare.  Îți dau ocazia să recuperezi energia pozitivă pierdută și să te eliberezi de tensiunile și energiile negative.  Vizualizarea îți permite să-ți faci plinul de visuri, de dorințe, să scrii scenariul unei vieți noi și să repeți rolul pe care îl vei avea acolo.
Rugăciunea și vizualizarea ne programează subconștientul, dar și gândurile.



“ Nu este nevoie de mai mult de 21 de zile pentru a ne programa subconștientul, pentru a programa calculatorul intern care ne guvernează viața. Dacă ți-ai petrecut viața întreținând gânduri negative, cu siguranță ele sunt deja bine înregistrate. Dar, dacă vrei, viața ți se poate schimba în 21 de zile. Da, întrucât acesta este intervalul de timp de care are nevoie o imagine mentală pentru a-și produce efectele.
După 21 de zile, nu vei fi transformat, dar procesul de schimbare va fi început în spirit și în subconștient și vei observa în fiecare zi îmbunătățiri. Gândurile trebuie să-ți fie pozitive.”
 ( Nora Redford, Schimbă-ți viața- o carte pe care v-o recomand din tot sufletul)

Când vizualizăm și ne rugăm în fiecare zi, nu pentru a face minuni ci pentru a descoperi ce vrem să facem cu viața noastră, încetăm să reacționăm în mod excesiv, întrucât descoperim omul care suntem de fapt în realitate.


Cum procedez eu ?                                   

  1. Aprind o lumânare;
  2. Privesc flacăra;
  3. Mă rog;
  4. Mă vizualizez așa cum îmi doresc să fiu;
  5. Vizualizez viața pe care mi-o doresc;
  6. Mulțumesc Divinității.
 Încearcă și tu! Te vei simți mult mai bine și mai împăcat cu tine însuți! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...