duminică

Alege sanatatea! Vino la Targul Raw Generation!





Dupa cum va spuneam in postarea anterioara... eu mi-am schimbat modul de viata adoptand o alimentatie sanatoasa. Macar o data pe saptamana mananc mancare gatita fara foc.
De mare ajutor imi este cartea Ligiei Pop, " Retete vegane fara foc".
Cartea contine retete de preparate procesate la maxim 40 de grade Celsius. Astfel, enzimele, vitaminele si toate elementele nutritive atat de necesare organismului nostru nu se distrug, iar noi beneficiem de o hrana naturala, sanatoasa si completa din punct de vedere nutritional.
Gasiti in carte retete ce asigura masa unei intregi zile, de la lapte de migdale la micul dejun, la paine si spaghete si ciuperci marinate si rosii umplute la pranz si cina, si nelipsitele sucuri si deserturi. Retetele sunt rapide, se prepara in cateva minute, cu ingrediente usor de procurat. Preparatele sunt extrem de delicioase si aromate!

Este cel mai bine sa "experimentati" cat mai multe retete pentru a le descoperi pe cele care va plac cel mai mult.  Multe feluri de mancare pot fi "veganizate" cu un minim de efort :)

Pe data de 25 martie 2012 va avea loc cea de-a patra editie a Targului Raw Generation, la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, in sala Expo. Targul va fi deschis pentru public in intervalul orelor 10-20 iar intrarea este libera.
Targul Raw Generation incearca sa demonstreze participantilor ca un stil de viata sanatos este perfect posibil, alimentatia sanatoasa reprezentand baza unei vieti sanatoase si a unei stari de bine generale.

Printre obiectivele sustinute de Targul Raw Generation:

1. Promovarea mancarurilor ca adevarate medicamente. Cruditatile reprezinta o sursa excelenta de vitamine, proteine si minerale, aminoacizi necesari dezvoltarii adultilor si copiilor deopotriva.

2. Incurajarea copiilor de a manca sanatos prin metoda de a prepara mancarurile impreuna cu ei.

In cadrul Targului Raw Generation se vor urmari si teme precum: folosirea produselor de curatat cat mai naturale si eliminarea celor toxice, nocive, promovarea produselor de imbracaminte si incaltamine naturale, promovarea cosmeticelor handmade, naturale si bio, incurajarea si promovarea micilor producatori si a fermelor bio, metode de protejare a naturii prin reciclare si folosirea resurselor cu masura si nu numai.

In paralel cu expozitia vor avea loc si workshop-uri si prezentari de sanatate, incepand cu ora 11:00

Mai multe detalii pe:  www.rawgenerationexpo.com

Merita sa veniti!

Eu voi merge, asa ca...ne vedem acolo! ;)


 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...