marți, 24 ianuarie 2012

Vine, vine primavara... cu iubire si muzica buna!

Stefan Banica sustine doua concerte dedicate femeii, sub titulatura "Te iubesc, femeie!", pe 8 si 9 martie 2012, la Circ & Variete Globus din Capitala, incepand cu ora 19.30.
In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei, cantece mai noi sau mai vechi, aparute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte. Spectacolele de pe 8 si 9 martie vor prilejui o ocazie potrivita pentru a fi cantate. Melodiile cunoscute, cantate in varianta acustica, isi vor demonstra inca o data valoarea prin aceasta maniera de abordare.

“Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged “Te iubesc, femeie!”, din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cantand piesele mele, mai noi si mai vechi, in varianta acustica intr-o atmosfera exceptionala creata de public. Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie sa devina o traditie, asa cum sunt concertele mele de Craciun. Va asteptam cu toata dragostea!” – Stefan Banica

Asa cum au fost si concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” de anul trecut, si cele din acest an vor avea o incarcatura emotionala puternica pentru artistii prezenti pe scena, spectacolul unplugged fiind o adevarata provocare profesionala.
In afara de Rock’n’Roll Band si grupul The 50’s, Stefan Banica va avea invitati in concert si alti artisti valorosi, care vor completa si vor da un plus de valoare spectacolului.

Stefan Banica are o cariera prodigioasa de peste 20 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut pana in prezent peste 1000 de concerte, cu peste 165.000 de bilete vandute. A lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5  discuri de aur si 2 de platina, concertele sale de Craciun stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte de anvergura sustinute consecutiv si ca numar de spectatori! Numeroase alte distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica fiind unul dintre cei mai iubiti  artisti din Romania.

www.stefanbanica.ro

Horia Brenciu va sustine spectacolul “Fac ce-mi spune inima” pe 22, 23, 24 martie 2012, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

“Prima data a fost o simpla piesa. Apoi, a devenit un hit. Astazi, e mai mult decat o traditie. E o stare de spirit! Nu vreau sa va spun ce invitati sau ce momente nebune sunt in spectacol. Vreau ca tot show-ul sa fie o surpriza pentru voi!" , a declarat Horia care, acum un an, promitea publicului ca va reveni pe scena in fiecare primavara cu un show deschis si plin de energie.


Horia Brenciu a absolvit Colegiul National "Andrei Saguna", Academia de Teatru si Film din Bucuresti si Scoala Populara de Arta din Brasov.
  • Din anul 1993 incepe o colaborare cu postul public de televiziune, TVR. In anul 2000 se muta la Antena 1, unde prezinta emisiuni pana in 2003. Urmeaza o perioada de un an de emisiuni difuzate de catre postul de televiziune National TV.
  • A jucat in serialul "Om sarac, om bogat", difuzat de ProTV. Anterior, jucase in pelicula "Concurs de seductie" (1994), alaturi de Marina Scupra, in regia Adelinei Suvagau.
  • 25 martie 2011, "Fac ce-mi spune inima", primul concert la Sala Palatului. Concert sold-out, biletele epuizandu-se cu o saptamana inainte de eveniment.   
www.horiabrenciu.ro
Daca  vreti sa dati frau liber emotiilor si sa va lasati cuprinsi de bucurie si energie, nu ratati aceste concerte! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu