duminică

Totul va fi bine!







„Intotdeauna tinteste catre o armonie completa a gandului, cuvantului si faptei. Intotdeauna tinteste catre purificarea gandurilor si totul va fi bine” (Gandhi)

Subconstientul este mai puternic si activ noaptea, cand omul doarme si activitatea constienta este suspendata, sustin psihologii. Momentul cel mai bun pentru autosugestie este seara chiar inainte de culcare.
Daca ai o intrebare, o problema care te preocupa si te gandesti la ea inainte de a adormi,  te vei trezi cu rezolvarea problemei in minte. 
Am probat aceasta tehnica si va spun sincer ca functioneaza! Subconstientul lucreaza pentru noi, trebuie doar sa-i dam de lucru. De multe ori m-am gandit la anumite lucruri, mi-am imaginat cum mi-ar placea sa se desfasoare anumite evenimente din viata mea si am avut satisfactia ca lucrurile sa se desfasoare exact cum mi-am imaginat.
Se spune ca forta vointei umane poate realiza orice. Pentru aceasta trebuie ca in loc sa ne lasam dominati de impulsuri sa ne antrenam pentru "ideea gandita". Aceasta este arta sugestiei, pusa in evidenta de Emile Coue si dezbatuta si de Paul Clement Jagot  care sustine ca,  "prin autosugestie oricine poate obtine o influenta considerabila asupra lui insusi. Multe persoane se autosugestioneaza ca doar fiintele exceptionale isi pot deschide un drum propriu si pot urma o cariera in care sa fie ei insisi stapani. Cu toate acestea, practica ne arata la fiecare pas succesul oamenilor obisnuiti dar care au stiut sa ia o initiativa oarecare, sa iasa din anonimat si, pentru  a realiza asta, sa indrazneasca. Atat timp cat ne imaginam ca nu se poate, ca ne lipsesc capacitatile necesare, ca riscam prea mult, cele mai stralucitoare aptitudini sunt inabusite. Pentru a dobandi capacitatea de a indrazni, primul pas este acela de a pune sub semnul intrebarii indoiala".
E important sa ne impulsionam spunandu-ne : " ceea ce vreau este posibil…sunt plina de energie….stiu ca pot….voi reusi…" Folosirea metodei de impregnare a inconstientului va activa transformarea noastra, ceea ce nu poate decat sa antreneze o inflexiune favorabila a destinului nostru. Puterea mintii este puterea omului...adica AUTOSUGESTIA!!

Cel mai important, in cazul autosugestiei, este sa iti fixezi un tel clar, iar formula sugestiva sa fie cat mai simpla si la obiect. Si daca tot este autosugestie, deci ne cam bagam singuri ceva in cap, aveti grija ca formula sa fie pozitivaaaaa :)  
Folositi-va de puterea mintii, atat pentru a afla raspunsul unor intrebari, cat si pentru a va autosugestiona! Ganditi pozitiv si astfel  lumea in care traiti va deveni pozitiva si chiar propriul destin va putea fi schimbat!

2 comentarii:

  1. Sunt intru totul de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai am citit aceste carti minunate de la ambii autori, sunt extraordinare si foarte adevarate.Simt ca prin aceste carti viata mea a luat o alta amploare. Multumesc Paul Clement Jagot si Emil Coue, si nu in ultimul rand lui Dumnezeu , Caruia I-am cerut o schimbare in viata mea si drept urmare am citit aceste carti , care m-au facut sa vad altfel viata , si sa pot sa mi-o schimb in ceea ce vreau

    RăspundețiȘtergere

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...