marți

2012 multumesc! 2013 simt ca deja te iubesc!



2012 iti multumesc pentru:
- oamenii minunati pe care i-am intalnit/ i-am atras
- cartile pe care mi le-ai scos in cale si din care am invatat atat de multe lucruri
- experientele pe care le-am avut in drumul meu catre vindecare
- calatoriile minunate pe care le-am facut
- familia si prietenii care mi-au fost si imi sunt alaturi.

2013 simt ca deja te iubesc! Simt ca esti anul meu si ca ne vom intelege perfect.
Am petrecut Revelionul "home alone" si a fost minunat! M-am simtit perfect cu mine insami! Cativa ani la rand am avut parte numai de Revelioane plictisitoare. De fiecare data ma intrebam oare de ce prefer sa ma ascund de mine insami alegand sa fiu in "multime" doar pentru a fi in "multime" de Revelion.
Trebuia sa incerc varianta "home alone" si iata ca acum mi-a iesit!
Multi probabil cred ca este o nebunie sa stai singur "in noaptea dintre ani". Nu, zau? E minunat! Mai ales atunci cand te intelegi bine cu tine insuti si nu mai accepti sa faci lucruri doar de dragul de a le face, pentru ca asa se face, asa se zice...
M-am imbracat pentru o asemenea ocazie festiva, mi-am pus lenjeria rosie, banii in buzunar, am pregatit un mic platou cu mancare, sticla de sampanie si am fost gata de Revelion. Asteptam nerabdatoare 2013 inca de pe la ora ...18 :) Asta nu pentru ca 2012 ar fi fost un an rau, nu, nici gand de asa ceva. Ba din contra. 2012 mi-a oferit si cateva experiente interesante, care acum imi trec prin minte si ma fac sa zambesc:)
Iata 3 dintre ele:

1. Observasem si simteam ca am multe in comun cu un domn pe care il stiam de ceva vreme, dar caruia nu-i acordasem atentie pana la un moment dat. Pana la momentul in care mi s-a aprins un beculet :) Simteam ca este oarecum o varianta masculina a mea (daca pot spune asa). Avem varsta apropiata, pasiuni apropiate si este unul dintre putinii barbati care la varsta lor au citit mai mult decat abecedarul, ceea ce pentru mine inseamna ceva. ... Ma gandesc ce si cum sa fac si ma hotarasc sa actionez. Il invit undeva, mai mult decat sa ma refuze ce rau mi se poate intampla? Nimic. Asa ca, risc.
Dupa multe discutii cu mine insami imi iau inima in dinti si il invit la o plimbare in parc. Raspunsul lui? "Sunt ocupat in aceasta perioada. Multumesc pentru invitatie". Ce puteam sa spun? "Ok. Am inteles. Data viitoare sa ma inviti tu! " :))
Sincer chiar daca raspunsul a fost negativ am fost multumita de mine ca decat sa astept si sa ma iluzionez am ales sa fac invitatia si sa stiu unde ma aflu. Si asa, m-am eliberat oarecum. Imaginatia mea o luase un pic razna si trebuia oprita :))

2. O alta experienta interesanta petrecuta in 2012...In cautarea tuturor tratamentelor posibile pentru vindecarea trupului meu care se incapataneaza  sa nu revina la o stare de sanatate optima, am fost indrumata catre un doctor, mare specialist in domeniu (desigur, si toti ceilalti erau specialisti si tratamentele lor aveau rezultate pozitive- doar la mine nu- dar pe asta nu-l "vizitasem" inca).  Am inceput o noua serie de terapii. Toate bune si frumoase, atat cat pot fi bune si frumoase, cand vine vorba despre o boala care te secatuieste de orice urma de energie pozitiva pe care ai putea-o avea...
Intr-o zi domnul ce se ocupa de terapia mea are o licarire si isi da seama ca ma place. ZDRANG! Nu am idei preconcepute insa venisem cu scopul de a ma vindeca si nu de a ma cupla. Urmeaza o serie de telefoane si sms-uri, dar pana la urma povestea se incheie. Cu toate ca nu mi-a lasat niciodata senzatia ca a si inteles ceva din tot ceea ce spuneam.

3. Tot in 2012 am inceput sa socializez cu un "personaj" nou, de alta nationalitate ( de multe ori m-am gandit ca sufletul meu pereche nu este in tara asta intrucat intarzie sa apara). Interesant baiat! Sper sa fie asa si cand ne vom cunoaste personal, nu de alta dar am mai avut ceva experiente pe care le-am preferat "in virtual" decat "in real". Realul fiind dezastruos!

Dar sa revin la 2013...Revelionul a fost super! Am aruncat o cutie de artificii pe fereastra si mi-am pus dorintele aferente.Mi-am facut o sedinta foto singura si am conversat...pe facebook cu o prietena care era tot "home alone" de Revelion ( tocmai si-a cumparat casa si pentru ca plateste 30 de ani la ea, s-a gandit ca nu o putea parasi tocmai in noaptea de Revelion :))... la telefon cu o alta prietena care "petrecea" la restaurant cu un amic, care o distra atat de tare incat a preferat o sueta nocturna cu mine in "noaptea dintre ani" ;)
Asa a trecut Revelionul si la ora 1.30 am pus capul pe perna.

M-am trezit la fel de entuziasmata. Cu o emotie interioara care imi spune ca 2013 este anul meu! Am scris, am citit cateva pagini dintr-o carte care imi place tare mult ( este vorba despre nutritie si alimentatie, dar e scrisa foarte realist si  cu umor), am socializat un pic pe facebook si am dat o "tura" de cartier. Am admirat Lacul Morii inghetat si oamenii care cascau gura la lac.

Cam atat....

PS: Cica si astrele imi prezic un an bun cu dragoste!
Doamne ajuta! :)


Un comentariu:

  1. La multi ani! Iti doresc un 2013 al tau (desi si eu il simt al meu, sa fie, deci, al tuturor :D) in care sa ti se indeplineasca vise, sa fii sanatoasa, iar intalnirea din lumea virtuala cu baiatul de peste mari si tari sa se prelungeasca si in lumea reala, oferindu-ti experiente de neuitat. Doamne ajuta deci!
    Si eu am ales de cativa ani sa nu mai fiu in multime de Revelion. De fapt, seara de Revelion nu mai are demult insemantate pentru mine, e doar o noapte si atat. Pe care prefer sa o petrec acasa, incepand noul relaxandu-ma.
    Iti admir deschiderea si sinceritatea cu care scrii :) La mai mare ;)

    RăspundețiȘtergere

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...