luni

Apa, esenţa vieţii




Ştim cu toţii că apa spală, purifică şi binecuvântează.  
Fară apă nu putem vorbi de viață, de strucutura noastră fizică, procentul de aproximativ 70% apă din care noi suntem formați, ne îndreptățește să spunem asta. Ne naștem cu aproape 90% apă în constituția fizică 
În culturile multor popoare apa e considerată a avea spirit. Savanţii au descoperit cea de-a 4 stare a apei : starea de purtător de informaţie ceea ce dovedeşte că apa are memorie.

Experimentele lui Masaru Emoto arată că bioenergia umana, diferite câmpuri informaţionale şi cele electromagnetice, influenţează structura moleculară a apei la distanţă.
Experimentele demonstrează faptul că apa ascultă rugăciunile noastre, modificându-şi structura.




"Eu sunt budhist, nu am crezut niciodată în rugăciune, până când am făcut aceste experimente care mi-au schimbat viaţa", a spus Masaru Emoto. Dar, aceleaşi experimente demonstrează că apa ascultă şi muzică, aşa cum reproduce structura emoţională a cuvintelor, precum şi forma şi structura emoţională a imaginilor.
Emoto a prezentat un eşantion de apă care a ascultat simfonia a IX-a a lui Beethoven, precum şi Lacul Lebedelor a lui Ceaikovschi. "Când apa din corpul nostru ascultă o muzică frumoasă, se schimbă corpul nostru. Muzica este o formă de vindecare, este medicamentul cel mai bun pe care l-a inventat specia umană. Va veni o vreme în care vom cumpăra de la farmacie muzică vindecatoare", a mai spus Emoto.
Aşadar, trebuie să bem mai multă apă, trebuie să vedem imagini cât mai plăcute în jurul nostru, să ascultăm muzică vindecătoare şi să auzim – atât de la propria noastră conştiinţă, cât şi de la cei din jur - cât mai multe cuvinte vindecatoare. Trebuie să reţinem că aceleaşi extraordinare experimente au arătat că apa reproduce formele emoţionale ale alimentelor pe care le mâncăm.


Cum binecuvântăm apa

Să presupunem că ți-ai umplut un pahar cu apă. Următorul pas cu care probabil ești obișnuit este să iei paharul în mână și să îi consumi cât mai rapid conținutul.
În baza experimentului pe care ți l-am descris mai sus te invit să îți modifici puțin acest comportament. Tot ceea ce trebuie să faci durează 3-5 secunde. Efectele sunt însă extraordinare și le vei trăi pe propria piele.
După ce ți-ai umplut paharul, ia-l în mână și adresează-i apei cuvintele: Iubire și recunoștință infinită. Poți face asta numai mental dacă nu vrei să fii auzit, iar dacă o poți face cu voce tare efectul va fi și mai puternic. După aceasta, bea apa păstrând în tine pe cât posibil un sentiment de recunoștință la adresa lichidului.
După câteva zile de practicare a acestui exercițiu te vei simți mai plin de energie. Asta pentru că apa armonizată are un efect benefic asupra organismului tău.

De ce „iubire și recunoștință infinită”?
Atunci când doctorul Emoto a studiat comportamentul apei, el a lipit diverse texte pe sticluțele folosite în experiment. Cea mai frumoasă aranjare a unei molecule a obținut-o în sticluța pe care era scris: „iubire și recunoștință infinită”.

Ce afirmaţii folosesc eu

-          Această apă îmi curăţă impurităţile şi mă ajută să mă vindec.
-          Trimit iubire şi recunoştinţă acestei ape şi primesc de la ea energie şi sănătate.
-          Hrana şi apa pe care le consum mă vindecă pe toate planurile.

 Bea apă!


Surse: 
armonianaturii.ro
fiimplinit.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...