luni

Universul are grijă de amănunte



Când ni se întâmplă lucruri pe care nu ni le dorim, cel puțin la nivel conștient, obișnuim să ne întrebăm: de ce mie? de ce eu? Mai apoi, când privim atent în interiorul nostru, realizăm că, de fapt, ceea ce ni s-a întâmplat am atras, chiar noi, prin atitudine, gânduri, prin neîncrederea de care am dat dovadă într-o anume situație. Ori de câte ori apare o problemă, nu înseamnă că avem ceva de făcut, ci ceva de aflat.

Universul răspunde comportamentului nostru, el are grijă de amănunte. Universul nu analizează.
El se supune ” poruncilor” noastre. Din păcate, necunoscând această ”regulă a jocului”, trecem prin mii de experiențe pe care le-am fi putut evita cu ușurință.

Fiecare dintre gândurile noastre sunt, în mod sistematic, legate  de Univers. Universul fiind ”caligrafia lui Dumnezeu”, așa cum frumos îl numește Marianne Williamson, el este o derulare constantă a iubirii.

Universul își propune să fie bun. Noi suntem cei care blocăm lucrurile.

Fizica cuantică a demonstrat deja faptul că Universul este format din particule de energie care se atrag unele pe altele în funcţie de vibraţia pe care se află; concluziile cercetătorilor au mers chiar mai departe, arătând că acest lucru se petrece la orice scară şi că gândurile noastre creează materie, adică se transformă în realitate.

Noi suntem produsul reacţiilor noastre formate sau preluate, trăim efectul gândurilor noastre şi tot ceea ce ni se întîmplă e perfect aşa cum e, fiindcă noi am ales inconştient acest lucru şi l-am adus în viaţa noastră. Dacă pare că nu este aşa, trebuie să luăm în calcul faptul că nu ne cunoştem gândurile inconştiente care ne-au adus în acel punct.

Universul este complicele și partenerul nostru.

De obicei, dorințele care nu se împlinesc sunt cele ale minții, sunt cele care nu vin din suflet. Dacă totuși, îți dorești ceva din tot sufletul și nu se întâmplă înseamnă că:
 -ai niște credințe negative care îți spun că nu e bine să primești ceea ce-ți dorești
- nu crezi că meriți cu adevărat acel lucru
- crezi că e imposibil 
- nu crezi în puterea Universului

Exprimă-ți aprecierea și recunoștința față de toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat, aceste sentimente sunt înrudite cu cele de iubire. Abraham Hicks spune că, recunoștința și iubirea au aceeași vibrație puternică menită să facă legea atracției să funcționeze și să-ți aducă și mai multe lucruri asemănătoare cu cele pentru care ești recunoscător.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...