sâmbătă

Femeia la +30




"Femeile sunt facute pentru a fi iubite, nu pentru a fi intelese." (Oscar Wilde)



Un barbat in relatia cu o femeie de +30 de ani va sti intotdeauna pe ce pozitie se afla. Femeia de +30 este deschisa si onesta.  Ea isi da seama ca nicio relatie nu poate fi perfecta, insa vrea sa fie mandra de barbatul de langa ea.
Ca sa te poti transforma in barbatul pe care il doreste trebuie sa dovedesti ca iti poti controla trairile, sa arati ca poti fi puternic, "superior", protector si intelegator cu capriciile ei...de femeie. Nu trebuie sa fii imatur, emotiv si necomunicativ! Aceasta femeie vrea tot ce e mai bun! De cate ori te-ai straduit sa dai tot ce ai mai bun intr-o relatie cu o astfel de femeie? Daruieste si vei primi insutit!
Femeia de +30 de ani are demnitate!
Este constienta de faptul ca timpul trece in defavoarea ei, asa ca este hotarata sa nu piarda timpul!
Ea se delimiteaza cu usurinta de ceea ce nu-i place!
Nu se mai intreaba „Ce-i place acestui barbat la mine?, ci „Ce vreau eu de la barbatul din fata mea?"




"Femeia este iubita asa cum este iubita muzica, e iubit luxul. Este spirituala sau este sentimentala si este dorita. Dar ceea ce ea crede, ceea ce simte, ceea ce poarta in gand...nu intereseaza pe nimeni." (Antoine de Saint- Exupery)

Un comentariu:

  1. Sunt perfect de acord cu vorbele condeiului tau virtual;)dar nu cred ca are neaparat legatura cu varsta comportamentul femeii, ci mai degraba cu experientele. Am intalbit barbati pot ca niste catelusi care aveau nevoie de un stapan sau ca niste cladiri vandalizate ce aveau nevoie de renovare...In propriul film al vietii, sa fii actor principal si regizor deopotriva este cea mai grea provocare, fiindca nu tinem cont de ambele roluri in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...