sâmbătă

Despre iertare sau secretul buchetului de trandafiri



Iertarea.... Este greu sa stergi cu usurinta, cu buretele, atunci cand rana este adanca, dar timpul rezolva lucrurile. Simtim revolta, manie, tristete si, in final, ura. La fel cum functionarea defectuoasa a unui organ intern, provoaca o durere fizica, cu rolul de a ne avertiza asupra faptului ca ceva e in neregula cu organismul nostru si trebuie sa eliminam un factor care ne imbolnaveste, tot asa, sufletul ranit reactioneaza prin sentimente negative.
Iertarea este cea mai importanta calitate a sufletului vechi, care doreste sa se innoiasca, un efort de elevare, o curatare in procesul de evolutie a lui. Tot procesul acesta nu se poate face decat daca sufletul iti este eliberat de orice fel de nemultumire sau suparare fata de altcineva, de orice gand negativ.
Procesul ma purifica pe mine, care am acest gand, nu pe celalalt, pe care eu il iert. 


Iata care sunt pasii iertarii in opinia autorului Daniel Sevigny :
  1. A lua hotararea de a nu te razbuna si de a suprima gesturile ofensatoare.
  2. Recunoasterea propriei rani si a propriei saracii interioare.
  3. Impartasirea suferintei cu cineva.
  4. Buna identificare a pierderii pentru a o uita. Constientizarea ajuta la uitarea pierderilor suferite.
  5. Acceptarea propriei furii si a dorintei de razbunare.
  6. A te ierta pe tine. A-ti recunoaste slabiciunea.
  7. Intelegerea celui care te-a jignit. A-l accepta asa cum este.
  8. Gasirea sensului propriei suferinte in viata. Socul suferintei este binefacator.
  9. A te sti demn de iertare si a fi deja iertat.
  10. A nu te mai incrancena in dorinta de a ierta. Iertarea este gratuita, nu este un schimb de sentimente pentru a face celuilalt pe plac.
  11. Sa te deschizi bucuriei de a ierta. A ierta inseamna a evolua.
  12. Sa hotarasti sa pui capat unei relatii sau sa o reinnoiesti. Nu confunda iertarea cu reconcilierea.
  13. Un gest concret sterge pentru totdeauna urmele trecutului.
  14. Iertarea este cheia care anuleaza toate vibratiile cu frecventa joasa. A ierta inseamna a te elibera pentru a progresa si  a beneficia de toata forta energetica pentru a te realiza dupa legea atractiei.
O experienta impresionanta pe care ne-o propune Daniel  Sevigny este trimiterea de trandafiri rosii sub forma de energie.
In acest scop, trebuie sa vizualizati destinatarul primind un buchet impresionant. Daca transmiteti in energie trandafirii rosii partenerului, copiilor, parintilor, prietenilor, patronului, colegilor vostri de serviciu etc, probabil ca nu veti vedea diferenta foarte mare in atitudinea lor daca relatia voastra este pozitiva, pentru ca va aflati deja intr-o simbioza optimala.

Nu uitati: Imposibilul devine posibil prin gestiunea gandirii! Aceasta este legea atractiei.

Totusi daca traiti o relatie conflictuala , un lucru cu adevarat extraordinar este ca acest conflict ia sfarsit, si asta IMEDIAT. Comportamnetul persoanei cu care va aflati in conflict se va schimba radical.

Trandafirii nu reprezinta insa solutia tuturor problemelor.

"Pentru a mai schimba, ii trimit uneori unui destinatar o PLOAIE DE PETALE DE TRANDAFIRI ROSII. Sau, atunci cand primesc invitatii, intind sub forma de energie un covor de petale de trandafiri rosii in salon si in sufragerie  pentru a crea o ambianta mai buna. Mai depun in gand in diferite locuri  buchete de trandafiri rosii", spune autorul.

Este foarte important sa-i VIZUALIZATI  fie pe destinatarul trandafirilor, fie locul in care este asezat buchetul. Nu am putea ordona Universului, de exemplu, sa trimita un buchet de trandafiri rosii tuturor locuitorilor Pamantului. Ar fi prea vad, formularea fiind lipsita de precizie.

Ne putem trimite in gand trandafiri rosii ca sa traim o zi minunata. Atunci cand primim flori, ziua este mai frumoasa, nu-i asa? In energie, este exact aceleasi lucru.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...