marți

Magia purificarii



Purificarea casei dupa o curatenie generala



Este foarte important sa ne curatim casa energetic din cand in cand ( de Paste, Craciun...).
Orice casa are nevoie de improspatarea aerului, iar la o curatenie generala, mutam patul, dulapurile, aerisim bine incaperea! Toate acestea modifica benefic energia din casele noastre.
Ne debarasam de vechiturile din casa, de lucrurile care nu ne folosesc. Deschidem geamurile. Avem nevoie de un betisor parfumat, sau iarba de munte sau tamaie si o lumnare de ceara naturala, noua sau o lumanare obisnuita. Aprindem lumnarea si betisorul parfumat. Si incepand cu usa principala, mergem pe perimetrul casei – apartamentului, dupa acele ceasornicului, prin fiecare camera si prin baie, bucatarie, debarale, balcoane, garaj etc, ocolim fiecare incapere dupa acele ceasornicului, apoi continuam pana ajungem inapoi la usa principala. Afumam in tot acest timp cu acel fum (de la betisorul parfumat, sau tamaie, sau iarba arsa) toate ungherele, toti peretii, toate dulapurile, orice spatiu si perimetru, mai ales in ungherele greu accesibile. E timpul sa tragem cu ochiul si dupa televizor, si dupa dulapul din spatele usii si prin debaraua veche.

Important!
- Verificati inainte mirosul de fum, daca il suportati!
- Inainte de a incepe, rostiti o rugaciune care va e la indemana, se poate incepe cu "Tatal Nostru". In timp ce mergeti rostiti cuvinte de genul:
"Fie Doamne, casa mea luminata! Ingerii Bunastarii, Sanatatii si Iubirii sa o cuprinda si sa o protejeze! Fie ca Lumina Cereasca sa patrunda, si toata energia rea sa se evapore, sa se duca in Pamantul-Mama care o poate neutraliza! Fie ca familia mea sa fie protejata de boli, de certuri si de alte rele. Fie ca familia mea sa salasuiasca in pace, in iubire si in buna intelegere!" Apoi mai spuneti o data "Tatal Nostru" si tot asa, pana ajungeti la final.
- Usa principala necesita o atentie deosebita, avand in vedere ca pe acolo intra energia in casa noastra. O afumati bine pe interior, apoi pe exterior( de preferat sa nu va vada vecinii).
- Dupa ce terminam ritualul de purificare prin foc, rostim iarasi "Tatal Nostru" si apoi Mumltumim! "Multumesc Doamne, ca mi-ai dat puterea necesara sa fac acest ritual de curatire a casei mele! Imi multumesc si mie, si tuturor celor care au ajutat in acest sens! Multumesc Universului pentru Bunavointa! Multumesc din suflet tuturor! Fie ca acestea sa aduca bine in casa si in familia mea! Sa fie acestea spre bucurie, spre viata lunga si spre belsug! Amin!"
 

Betisorul parfumat il lasam intr-un stativ si lumanarea o ducem in sufragerie sa arda pana la capat. Acum ne postam undeva si facem un exercitiu fizic.
Desfacem picioarele la nivelul umerilor, genunchii putin indoiti si scuturam cu putere mainile. Scuturam, scuturam bine de tot mainile. Apoi scuturam picioarele, mai intai unul pe urma pe celalalt si la urma tropaim repede cateva secunde.

Dupa ce am facut asta, mergem la chiuveta si suflecam manecile pana la cot. Spalam mainile de la cot in jos sub jet de apa, si incercam sa ne imaginam ca o data cu apa s-a spalat si ultima urma de energie negativa!



Cand faceti ritualul, cel mai bine e sa nu fie nimeni acasa, cu care sa va certati sau care sa va intrerupa. Semenii nostri pot interpreta gresit sau se pot amuza copios de ceea ce facem. Si nu trebuie sa irosim energia pentru a oferi explicatii. Si nu trebuie sa va fie frica, daca nu sunteti pregatiti pentru un astfel de ritual, cu siguranta vor interveni tot felul de obstacole ca sa nu duceti pana la capat toata treaba! E bine sa va concentrati asupra spiritului sarbatorilor si la binele familiei, sa va concentrati asupra noului an care vine si care vreti sa va aduca bucurie si belsug!

Purificarea casei prin sunet

Faceti rost de un clopotel care scoate un sunet cat mai inalt si repetati perimetrul casei in sensul acelor ceasornicului, sunand cat mai tare din clopotel. Suntele inalte energizeaza foarte bine casa si elimina tot ce e negativ. Etapa asta se poate face si cu geamurile inchise.



Pentru cei carora li se pare oarecum dubios acest ritual.... sa se gandeasca la preotii  care fac acest ritual in biserica aproape in fiecare zi, mai ales purificarea prin foc (lumanari si fum de tamaie) si purificarea prin sunet (clopoteii care suna cu putere la tamaiere), alaturate de rugaciune! Casa voastra merita si ea un astfel de ritual macar o data in jumatate de an!  ( http://magiauniversului.ro/ritual_purificare.html )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...