duminică

"Nu, imi pare rau! Am nevoie de exclusivitate!"






Mitul "au trait fericiti pana la adanci batraneti" ramane de multe ori un mit si atunci ne intrebam unde gresim.
Gresim pentru ca suntem intr-o cautare disperata a lui Fat Frumos,  ajungem sa obosim tot cautand si timpul trece pe langa noi… pentru ca ne-am complacut sau ne complacem in relatii care stim ca nu ne fac bine, insa speram in disperarea ticaitului acelui ceas bilogic ca ceva se va intampla….
Ei bine, trebuie sa incetam sa facem compromisuri care ne injosesc sufletul, trebuie sa incetam sa dam "n" sanse unor persoane care se simt presate de dorinta noastra de a forma o familie, persoane pe care atunci cand le intrebi "ce facem, cat mai copilarim?" iti dau rapsunsuri de genul  " ne este bine asa, de ce sa stricam lucrurile" , "mai lasa-mi ceva timp de gandire", "nu stiu inca ce vreau"…. Nehotararea celui de langa noi este clar un raspuns.
Nu te mai face ca nu-l intelegi, nu te mai amagi! Mergi mai departe!
Traim intr-o lume foarte variata, in care avem posibilitatea de a face multiple alegeri, totul depinde numai de noi.
Poate in subconstient nu suntem dispuse sa incepem o relatie serioasa si asa ajungem sa atragem barbati nepotriviti. Poate ca trebuie sa ne revizuim dorintele, sa vedem care sunt adevaratele noastre sentimente .
Cunoscandu-ne propria personalitate ne va fi mai usor sa descoperim ce ne dorim cu adevarat.

Patti Stanger a fondat Millionaire 's Club International in anul 2000. Este proprietara clubului si fost director de marketing pentru Great Expectations (cea mai mare si veche agentie de matrimoniale din Statele Unite ale Americii). Este vedeta in serialul TV Bravo “Millionaire Matchmaker / Petitoare de milioane” si este autoarea unui ghid pentru cele care vor sa se casatoreasca intr-un an.

Nu stiu daca te vei casatori intr-un an, dar sfaturile pe care le ofera sunt realiste, te vor pune pe ganduri si cu siguranta iti vei recunoaste pe ici pe colo greselile pe care si tu le faci sau le-ai facut in relatiile tale.

“Pentru ca relatiile pot iesi usor de pe drum, sfarsind intr-un sant la fel ca atunci cand conduci  o masina,  trebuie sa vezi  SEMNELE DE AVERTIZARE  pentru a evita accidentul”, spune Patti. 
Iata cateva dintre semnele pe care ea le subliniaza in acest ghid:

  1. Telefonul. Daca nu-l poti suna cand este acasa, poate fi casatorit.
  2. Spontaneitatea. Este buna. Daca are prea multa si se comporta copilareste nu e semn bun!
  3. Mama. Probleme cu mama? S-ar putea sa fie prea apropiat de mama lui. Ai grija!
  4. Furie necontrolata. Daca tipa sau ceva asemanator ori isi iese usor din fire, fugi! S-ar putea sa fii urmatoarea lui victima.
  5. Orgoliu. Daca ambitia depaseste pragul limita, daca partenerul nu cedeaza din motive nejustificabile, atunci un lucru este cert: nu vrei sa iti bati capul toata viata cu cineva incapabil sa accepte greselile si erorile umane. Nu-i asa? 
  6. Prea cochet? Daca petrece mai mult timp in oglinda decat tine, ai grija! Poate fi homosexual.
  7. SMS si e-mail. Comunica cu tine mai mult prin SMS si e-mail? Este un semn al imaturitatii sau al faptului ca ascunde ceva. Un barbat adevarat si care nu are nimic de ascuns raspunde la telefon.

Urmareste acest film care dureaza 88 de minute. Nu va fi o pierdere de vreme si iti va smulge si cateva zambete ;)  

Vizionare placuta!



Film





Trailer




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...