marți

Credeți în semne ale destinului?



Sunt născută pe 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, tot pe 23 aprilie este Sfântul Gheorghe, în calendarul ortodox ( tatăl meu se numește Gheorghe). Locuiesc pe o stradă ce poartă numele unui scriitor și sunt editor coordonator la agențiadecarte.ro.
Cred că nimic nu este întâmplător pe lumea asta! La fel, cred că oamenii pe care îi întâlnim în viața noastră nu-i întâlnim întâmplător și nimic din ceea ce ni se întâmplă nu ni se întâmplă pur și simplu, ci pentru că așa trebuie și așa este bine pentru noi. Nu de puține ori, ceva ce mi s-a părut groaznic la un moment dat, cu timpul am realizat că a fost benefic.

Se consideră că asemenea evenimente îl obligă pe om să aibă o atitudine mai atentă şi mai serioasă faţă de episoadele din viaţa proprie. Ni se spune de foarte multe ori să credem în intuiţie. Se poate ca Dumnezeu să ne trimită un impuls sau să ne spună să credem în întâmplare? Probabil că, da!

”Nimic nu este întâmplător şi totul este întâmplător. Nu uita: oamenii taie cărţile. Asta este întâmplător, pentru că Dumnezeu ne-a dat liberul-arbitru; doar că, după ce ai tăiat cărţile, nimic nu mai este întâmplător.”- Eugen Ovidiu Chirovici, în Labyrinth.com

Concluzia? Să nu încercăm să găsim un sens întâmplărilor, ci să le luăm ca atare şi le vom înţelege rostul la momentul potrivit!

Suntem în locul și momentul potrivit pentru noi!
Suntem  alături de oamenii de care avem nevoie!
Nimic nu este întâmplător în viața noastră!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...