miercuri

Speed dating, fast ending?



De-a lungul timpului am experimentat ceva întâlniri cu băieți de pe net. Mai pentru distracție, mai de gura neamului, am încercat, recunosc. Despre câteva am povestit și în cartea mea ”Jurnal...la feminin” și se pare că acele povestiri au făcut deliciul fetelor J
Astăzi am încercat altceva. Am participat la un speed dating. Nu știam că se fac și la noi astfel de întâlniri, văzusem doar în filme. O prietenă binevoitoare mi-a povestit despre asta și mi s-a părut funny ideea. Așadar am pornit spre dating....speed dating. Fusesem informată că vor fi 12 baieți și 12 fete, fiecare băiat vine la masa fetei și stă timp de 7 minute. Nu stă pur și simplu, comunică, se laudă, fiecare ce poate. 
Pe drum mă gândeam cât de zăpăcită sunt să plec pe gerul ăsta ( 2 grade celsius temperatura), să dau 50 de lei ca să văd 12 bărbați. Îmi veneau în minte tot felul de flash-uri.
Mi-am amintit de M. , cunoscut tot pe un site de matrimoniale, avea o mașină pe care o alinta cu nume de regină  și la care meșterea în fiecare week-end. Mă informase că avea deja cumpărat costumul de ginere pentru când o veni momentul. Nu vreau să fiu insensibilă, dar asta mă ducea cu gândul la bunicile care își pun de o parte hainele de înmormântare. Am ieșit cu el de câteva ori și am trecut mai departe. Ce credeți? Intru acum câteva luni pe site-ul respectiv și îmi scrie iarăși, tot el, că vrea să ne cunoaștem. I-am zis că ne-am cunoscut deja și i-am urat baftă! Sper totuși să nu-i rămână costumul mic.
Mi-am amintit de C., care chiar mi-a părut un băiat ok și cu care am ieșit o lună jumătate. De ce doar atât dacă mi-a plăcut? Pentru că m-am speriat. Într-o zi când trebuia să ne întâlnim mă simțeam rău și i-am zis să amânăm. Spre seară când am vorbit și mi-a adresat clasica întrebare ”ce ai făcut azi?”, i-am spus sinceră că am fost până la Carrefour să-mi iau o ciorbă pentru că de la răceală mi-era pofta de ciorbă acră. Ciorba de la Carrfeour a declanșat o criză. Dacă știam tăceam din gură...sau poate nu. Îmi zise C.: ” un om care nu se simte bine nu are pofte” și înseamnă că l-am mințit, iar dacă îl mai mint nu prind cu el 2 luni. La revedere băiatule, am zis și eu.

Iată că ajung și la speed dating. Mă așez la masa cu numărul 4. Mi se dă o foaie și un pix. Trebuia să notez de la 1 la 5 băieții. Mi se dă și un bilețel cu numele meu și mi se sugerează să-l lipesc de bluză. Eram două Simone și trebuia să se vadă că eu sunt Simona I. M-am etichetat.
Îmi iau un cocktail fără alcool și aștept cuminte să înceapă evenimentul. Am vrut un ceai, însă nu aveau ceai. Pentru cafea m-am gândit că e cam târziu, așa că am ales o combinație de sucuri, în lipsă de altceva.
Cu puțină întârziere și cu 2 băieți lipsă ( trebuiau să fie 12, au fost 10) încep speed dating-urile. Primul băiat. 30 de ani. Un pic speriat...30, mă gândesc eu...   parcă trebuiau să fie între 31-38 ... nu contează vârsta oricum. Încercăm să vorbim. El tot speriat. Zicea că e de părere că e cel mai mic de acolo și el vrea fete mai mici decât el. Eu încerc să-l îmbărbătez, dar nu prea reușesc. Trec cele 7 minute. Next! Nu mai știu cine și cum au urmat. Cu unii trecea timpul greeeeeu, alții încă continuau să vorbească peste cele 7 minute epuizate și anunțate de un clopoțel, în timp ce următorul stătea și aștepta lângă masă.
M-a amuzat un tip. Îl chema NINEL și mi-a zis să citesc invers LENIN și așa o să-l rețin. Chiar te-am reținut, Ninel, în cazul în care, din întâmplare, dai peste această postare! Ai fost haios! Asta e o calitate! Ai fost haios, per ansamblu.
Un alt tip era cam tensionat pentru că masa se cam clătina și îi era teamă că îmi răstoarnă paharul. I-am zis să stea liniștit și pentru liniștea lui am mutat și paharul.
Next! Next! Până la numărul 10. Am notat cam pe fugă. Am dat 3 note de 3, cică dacă și ei mi-au dat 3 urmează să mă sune. Funny, nu? Nu-mi mai amintesc cum îi cheamă, cu ce se ocupau, dar dacă le-am dat 3 înseamnă că mi s-au părut interesanți. Am reținut că unul era Săgetător, unul Leu și unul Berbec. Cu Berbecii nu mă prea înțeleg... știu cum e cu ăștia cu coarne ( eu sunt zodia Taur), dar am zis să vedem. Restul de 7 băieți au primit de la mine nota 2. Nu am dat nimănui 1, sunt o finuță, știu J
Toată întâlnirea mi s-a părut distractivă, dar și obositoare.

Dacă vreți și voi să vă amuzați și să socializați puteți încerca acest speed dating. Dacă e mai mult decât socializare și amuzament nu mă pot pronunța.
Și apropo, cam toți băieții erau deja la a treia, a patra întâlnire ”speed dating”... Oare spune ceva lucrul acesta? Concluzionați voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trei idei de a petrece timpul liber cu un copil de 2 ani jumate

  La 2-3 ani jocul este important. Copiii învață prin joc. Le place să se joace cu ceilalți, să picteze cu degetele sau cu o pensulă, să țop...